Patronen

Voor het ontwerpen en maken van patronen gebruik ik PC-Stitch.
Nadat ik eerst een idee op papier grotendeels uit heb gewerkt, ga ik met muis en toetsenbord in dit programma aan de slag.Het is een Amerikaans programma en werkt bijna hetzelfde als enig ander ontwerp-programma, denk aan Paint, Photoshop of een ander teken programma, met dit verschil dat het speciaal gemaakt is om borduurpatronen mee te ontwerpen en om foto’s om te zetten naar een borduurpatroon.

Inspired by the great masters

Voor het ontwerpen van dit patroon heb ik mij laten inspireren door een van mijn favoriete Nederlandse kunstenaars; Mondriaan. Het werk is 100 x 70 steken, de uiteindelijke grootte is natuurlijk afhankelijk van de door u gebruikte stof.

Dit patroon met nummer 1004 kost €12,50


The retro ABC

Met elk steekje borduren van dit retro alfabet voel je de sfeer van de woelige jaren 60 en de hippe jaren 70. Er is gebruik gemaakt van kruissteek en stiksteek. Bij dit patroon zijn de letters  on-geborduurd gebleven. Dit zorgt ervoor dat de stof te zien blijft, daarom is dit een patroon bij uitstek welke op een stofkleur naar keuze gemaakt kan worden. De afmeting van dit zeer kleurrijke werkstuk is 110 x 180 steekjes.

Dit patroon met nummer 1003 is verkrijgbaar voor € 21,50


Mollemokje sampler 2012

Deze sampler heeft als afmeting 78 x 58 steekjes. Er wordt gebruik gemaakt van het alfabet met code 1001, het alfabet wordt ook mee geleverd met dit patroon. U kunt natuurlijk elke willekeurige tekst maken in het vak bovenin de sampler, zo wordt het uw unieke werk.  Ook een nummer toevoegen behoort tot de mogelijkheden.

Dit patroon met code 1002 kost € 16,50 incl. alfabet.

 


Alfabet

Ook dit moderne alfabet is een eigen ontwerp en te borduren in elke kleur. Er is gebruik gemaakt van kruissteken en stiksteken.

Dit patroon met code 1001 kost € 3,00.


Interesse in een patroon? Dan volstaat het om contact op te nemen door hieronder uw gegevens achter te laten.

Sorry, due to anti-spam measures, this contact form requires that javascript be enabled on your browser.

Gewoonlijk tracht ik u dezelfde dag een reactie te geven. Toch kan het voorkomen dat een reactie iets langer duurt. Voor informatie omtrent de betaling & verzending kunt u hier de voorwaarden lezen.