Fotoborduren

Momenteel neem ik geen nieuwe opdrachten aan voor het omzetten van foto naar borduurpatroon.

Wat is het toch ontzettend leuk dat je tegenwoordig ook van een foto een borduurpatroon kunt laten maken.

Buiten het ontwerpen van patronen maak ik namelijk ook patronen van uw foto. Dit kan een foto zijn van een mooie herinnering aan dat speciale vakantie plekje, maar ook een foto van uw kind, dat leuke familieportret of bijvoorbeeld een mooie foto van uw; auto, huwelijksdag, hond, kat of ander huisdier is mogelijk.

 

 

De kosten per foto zijn € 6,95. Om een impressie te krijgen van de mogelijkheden kijkt u hier.

Adviezen & tips

Ondanks dat het patroon zo dicht mogelijk bij de echte kleuren tracht te komen is dit natuurlijk geen garantie dat het borduursel precies zo wordt zoals u in gedachten heeft.

Het blijft tenslotte handwerk daarom geef ik geen garantie op het uiteindelijke resultaat. Ik doe mijn best om het patroon zo mooi mogelijk  om te zetten in het programma, helaas zijn niet alle foto’s even geschikt om om te zetten.

Een tip van mij is dan ook om een foto te kiezen met een zo neutraal mogelijke achtergrond. Om erachter te komen of een foto goed om te zetten is kan er altijd eerst even contact met mij worden opgenomen.

Tevens raad ik aan om voldoende garen aan te schaffen van één verfbad, dit om verschillen in kleur te voorkomen. Elke goede handwerkzaak kan u daar in adviseren. Natuurlijk kunt u garen ook in de diverse internetwinkels aanschaffen, maar ook daar klinkt  mijn advies; zoveel mogelijk hetzelfde verfbad.

Niets vervelender dan er tijdens het borduren erachter te komen dat u net een paar centimeter garen tekort komt en er daardoor kleurverschil in de steken zou optreden! En dan de deur uit te moeten om nog wat garen te  kopen als je heerlijk zit te borduren toch!


Werkwijze en belangrijke info betreffende copyright

Wilt u een foto om laten zetten in een patroon, of heeft andere vragen neemt u dan contact met mij op door onderaan deze pagina uw gegevens achter te laten.

LET OP: Van afbeeldingen waar copyright op rust maak ik natuurlijk geen patroon, denk hierbij aan plaatjes die op internet gevonden worden van b.v. strip-figuren, Disney en andere tv-karakters.

Alleen foto’s die door uzelf gemaakt zijn worden aangenomen.

Een ding is zeker, een geborduurde foto is een aanwinst voor een ieder en een prachtig stuk uniek handwerk welke jarenlang met trots kan worden getoond.

 Laat u hier uw gegevens achter en ik probeer uw vraag snel te beantwoorden:

Sorry, due to anti-spam measures, this contact form requires that javascript be enabled on your browser.

 

Ik raad het gebruik van Nitro Pdf aan om de bestanden te openen en te printen, ik ervaar dit programma als zeer gebruiksvriendelijk. Het is volledig gratis in gebruik. Indien op uw computer nog geen pdf reader geïnstalleerd is, kunt u dus gerust Nitro Pdf downloaden. Klikt u daarvoor op dit logo: