Copyright

Op alle getoonde patronen, verhalen, gedichten en foto’s rust het copyright zoals geregeld is in internationale wet en regelgeving. Plaatsen van patronen, verhalen, gedichten en foto’s op internet of publicatie op welke manier dan ook is niet toegestaan, mits er schriftelijke toestemming verkregen is.


Freebies:

De op deze website geplaatste freebies mogen eenmaal gedownload en gebruikt worden om het patroon te maken, de patronen van de freebies mogen niet worden verspreid en of gedupliceerd worden anders dan voor eigen gebruik.


Gekochte patronen:

Mogen na betaling eenmalig geborduurd worden, ook verspreiding van aangeschafte patronen is verboden. Dit betekent dat de patronen nimmer op enigerlei wijze mogen worden verspreid anders dan voor eenmalig eigen gebruik. Ook het verwerken van de patronen tot een pakket is pertinent niet toegestaan.


Foto borduren:

Van afbeeldingen waar copyright op rust maak ik geen patroon, denk hierbij aan plaatjes die op internet gevonden worden van b.v. strip-figuren, Disney en andere tv-karakters. Het patroon welke gemaakt is van uw foto wordt uw eigendom. Deze kunt u dus maken zo vaak u wilt en delen met anderen.


Linken naar deze site:

Natuurlijk mag u een link  plaatsen naar Mollemokje op uw eigen site. Gebruikt u alstublieft de volgende link om te plaatsen op uw site: www.mollemokje.nl  Ook ontvang ik graag een bericht van de plaatsing van de link. Zodat ik ook een link kan plaatsen naar uw site.